Idag är det fredag..

Idag är det "takeaway-friday", en tradition som vi har här på vårat kontor.

hmm vad ska vi ta idag? Vi har nog kammat igenom hela norra och södra älvstranden på thailändskt och indiskt och sushi, varför finns det inga take-awayställen för vanlig hederlig gammal husmanskost? hmm märkligt. Får se vad de andra röstar på..tänk om man kunde hitta något som inte är asiatiskt för en gångs skull!

I veckan har vi fått in nya läckra mönstrade pashminasjalar som ser otroligt läckra ut. Jag har själv införskaffat mig den här:

image3

www.mypashmina.se

Den ser otroligt snygg ut särskilt om man kombinerar med en outfit i svart eller grått.
Pris: 799:- inkl frakt. (Smaragdgrön, 70x200cm, 70% cashmere 30% silke)

Äntligen en Mypashmina-blogg!

Nu har jag äntligen kommit till skott med att starta en blogg om pashmina och cashmere!

Jag driver tillsammans med min sambo flera internetbutiker där vår butik Mypashmina är den största. Vi har funnits i England sedan 1999 och har startat vår verksamhet här i Sverige ganska nyligen.

Vi är väldigt engagerade och måna om att det är etiskt producerat, därför reser vi ofta till Nepal där våra produkter tillverkas, och i somras var vi i Inre Mongoliet där kashmirgetterna bor.

image2
Tittut!

Jag hoppas att med den här bloggen kunna berätta om våra nyheter och ventilera lite om det ena eller andra med er läsare. Om ni har förslag på nya modeller eller vill komma med ideér får ni hemskt gärna göra det! Jag kommer även att svara på frågor om allt om kashmir.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0